ca

Qui som?

Sobre mi

T'explicaré la meva història.

Soc titul@d a la millor escola d'audioprótesis que existeix. 

L'ESCOLA TÈCNICA PROFESSIONAL DEL CLOT.

Des de llavors i fins avui continuo gaudint cada dia de la meva professió. He treballat en la majoria d'empreses del sector durant aquests últims vint anys. I he conegut de primera mà als millors i pitjors professionals d'aquest sector. Dels primers i els segons n'he après per igual. Els primers m'han ensenyat quina és la manera correcta de fer les coses, respectar la meva professió, tenir empatia amb aquelles persones que pateixen perduda d'audició, escoltar, aprendre i renovar-me dia a dia. Les tecnologies han canviat molt des que vaig començar i seria impossible avui dia seguir en aquest món sense un aprenentatge constant.
Dels segons he après, que si no ets honrat amb la teva professió, si només et mouen els diners, si no et preocupa la persona que tens davant, segur que estàs comdemnat a fracassar.
M'encanta la meva professió i gaudeixo cada dia d'ella. Saber que el meu treball pot ajudar persones a millorar la seva qualitat de vida, és una de les satisfaccions més grans que com a persona i professional puc tenir.